Goedkope hotels in Innsbruck
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Innsbruck

Goedkoop vliegen naar Innsbruck? Hieronder vindt je alle low budget vliegmaatschppijen die vertrekken van vliegvelden in Nederland, BelgiŽ en de Duitse grensstreek.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Innsbruck
Met: Transavia

Goedkoop vliegen Eindhoven - Innsbruck
Met: Transavia, TUIfly

Goedkoop vliegen Roterdam - Innsbruck
Met: Transavia

Goedkoop vliegen Brussel - Innsbruck
Met: Transavia

Goedkoop vliegen Keulen / Bonn - Innsbruck
Met: TUIfly

Innsbruck
Zoals Amsterdam genoemd is naar een dam in de Amstel, zo dankt Innsbruck zijn naar aan een bruck (brug) over de rivier de Inn. Het bleek een gouden greep die brug, want het maakte van Innsbruck een marktplaats op routes tussen Duitsland, ItaliŽ en Zwitserland. Een prachtig Middeleeuws historisch centrum getuigd daar nog steeds van. De nieuwe handel van Innsbruck is wintersport. Ook al vanwege zijn gunstige ligging. De stad organiseerde tot tweemaal toe de Olympische winterspelen (1964, 1976).

Het vliegveld van Innsbruck
Het aandeel budget vluchten en charters op Innsbruck Kranebitten Airport (INN) is aanzienlijk. Innsbruck is immers hoofdstad van Tirool, een naam die zoīn beetje synoniem is voor skivakanties. Voor toeristen is de ligging van Innsbruck ideaal, voor piloten geldt echter het tegenovergestelde. De door hoge bergen omringde stad is uitermate lastig aan te vliegen.

Transport vanaf het vliegveld van Innsbruck
Het vliegveld van Innsbruck ligt een kilometer of 4 van de stad en is per trein verbonden met het centrum. Vanaf de luchthaven rijden shuttles direct naar de bekende skigebieden in Tirool. En rijdt er onverhoopt geen bus naar jouw skibestemming dan vertrekt deze wel vanaf het centraal station. De meeste busmaatschappijen gaan er prat op dat ze geen extra kosten berekenen voor vervoer van ski-uitrustingen.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Vliegveld Eindhoven - Informatie
Vliegveld Rotterdam - Informatie
Brussel Airport - Informatie

Goedkope hotels in Innsbruck
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Innsbruck