Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Oostende Brugge Airport- informatie

Oostende Brugge Airport

'De reis begint bij je thuis' aldus een slogan van Ostend-Bruges International Airport. En daar zit wat in. Voor degenen die uit de regio komen is het kleine vliegveld filevrij te bereiken over de E40. En eenmaal op het vliegveld blijkt parkeren goedkoop en gaat inchecken snel. Met het openbaar vervoer is het vliegveld maar matig te bereiken. De enige route; met de trein naar Oostende en vervolgens met de bus naar het enkele kilometers verderop gelegen vliegveld. Dat is geen optie voor zij die een vroege vlucht moeten halen of 's avonds laat terugkomen.

Van Oostende Brugge Airport vertrekken hoofdzakelijk charters naar zonnige oorden (Turkije, Tunesie, Griekenland, Spanje, Italie). In verband met die bestemmingen voert de luchthaven het prachtige woord 'overwintervakanties'.

Bereikbaarheid Oostende Brugge Airport

Het vliegveld ligt net buiten Oostende en 25 kilometer van Brugge. Het is, zoals gezegd, per auto bereikbaar vanaf de E40, en per bus vanaf het treinstation van Oostende. Gedeelde shuttles vanuit omliggende woongebieden zijn er niet en dat is een gemis, want nu wacht autolozen die hun vliegtuig niet kunnen halen met het openbaar vervoer een dure taxirit. Het is beslist geen onwil; het vliegveld is domweg te klein om shuttles financieel aantrekkelijk te maken.

Vliegveld Oostende Brugge - Bestemmingen
Vliegveld Oostenden Brugge - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Oostende Brugge informatie