Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Oostende Brugge - Alicante

Goedkoop vliegen van Oostende Brugge naar Alicante, Spanje? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Oostende Brugge - Alicante

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken.

Je vindt goedkope vluchten van Oostende Brugge naar Alicante bij Jetairfly en ThomasCook

Het vliegveld van Alicante

Het vliegveld van Alicante ligt 9 kilometer buiten de stad. Maar die 9 kilometers worden erg lang met de omwegen makende stadsbus die voor het overbruggen van die afstand zeker drie kwartier voor nodig heeft. Die bus passeert ook slechts eens per 45 minuten het vliegveld. Je staat dus eerst een tijdje in de brandende zon voor te bakken bij een onbeschutte bushalte voorafgaande aan de sight seeing tour van het openbaar vervoer. Er wordt al jaren gesproken over een treinverbinding tussen vliegveld en stad, en dat praten gaat gewoon rustig verder.... Het resultaat is dat taxi´s het alleenrecht op vervoer naar de stad te hebben. De bus vanaf Alicante Airport naar Benidorm is overigens beter geregeld.

Oostende Brugge Airport

Vliegveld Oostende Brugge - Bestemmingen
Vliegveld Oostenden Brugge - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchten


Home

Terrah.Net?

Goedkope vluchten
Oostende Brugge - Alicante