Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes Liege / Luik - Ibiza

Goedkoop vliegen van Luik / Liege naar Ibiza? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Luik / Liege - Ibiza

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken.

Je vindt goedkope vluchten van Liege / Luik naar Ibiza bij ThomasCook en Jetairfly

Ibiza Airport

Van oktober tot mei is Ibiza Airport (IBZ) een rustig regionaal vliegveld. Dan breekt de gekte aan en is het dringen geblazen. In een paar maanden tijd passeert 85% van al het jaarlijkse vliegverkeer. De opkomst van Ibiza begint in 1958 als de bewoners lucht krijgen van de opkomst van het toerisme op Mallorca. De al jaren gesloten luchthaven wordt weer geopend. Anno nu verwerkt het vliegveld 5 miljoen reizigers per jaar; een aantal wat nog steeds stijgt. De goedkoopste manier om van het vliegveld naar Ibiza Stad naar te reizen is per bus. Ook de rest van het eiland is goed bereikbaar per bus. Vanaf het vliegveld rijden ook shuttles naar hotels en resorts.


Liege / Luik Airport

Vliegveld Luik / Liege - Bestemmingen
Vliegveld Luik / Liege - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchten


Home

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Luik / Liege - Ibiza