Goedkope hotels op de Seychellen
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar de Seychellen

Vliegen naar de Seychellen duur? Dat dacht je maar; het kan ook goedkoop! Check de onderstaande mogelijkheden en laat je verrassen.

Goedkoop vliegen Brussel - Seychellen
Met: Condor (*1)

Goedkoop vliegen Bremen - Seychellen
Met: Condor (*1)

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Seychellen
Met: Condor (*1)

Goedkoop vliegen Frankfurt - Seychellen
Met: Condor (*1)

Goedkoop vliegen Münster / Osnabrück - Seychellen
Met: Condor (*1)

Het vliegveld van de Seychellen
Seychelles International Airport (SEZ) ligt dichtbij hoofdstad Victoria op het eiland Mahé. Het vliegveld is aan drie zijden omgeven door zee.

Transport vanaf Seychellen Airport
De Seychellen staan bekend als duur vakantieland. Er rijdt voor gewone stervelingen echter ook een normale bus van het vliegveld naar hoofdstad Victoria. Ook op het eiland Praslin is openbaar vervoer te vinden. De meeste eilanden zijn ook te klein om er een vervoerssysteem op na te houden, daar is lopen het devies, zelfs voor goed betalende toeristen. Nu valt dat geloop nog wel mee als je weet dat je op de meeste eilanden in no time van de ene naar de andere kant loopt.

(*1) Goedkoop met Condor naar de Seychellen
Condor vliegt vanaf Frankfurt naar de Seychellen, maar wie dichter bij Bremen, Brussel, Düsseldorf of Münster/Osnabrück woont (*1) moet beslist proberen om bij Condor een aanvullende goedkope binnenlandse vlucht naar Frankfurt te boeken vanaf een van de genoemde steden; vluchten van Condor zijn niet alleen goedkoop, maar sluiten ook vaak goed op elkaar aan. Met die uitstekende service geeft Condor het low budget vliegen nog meer glans.

Visa en reserveringen
De seychellen stellen aan reizigers van geen enkele nationaliteit visumeisen. Ook toeristen met een zogenaamde moeilijke nationaliteit worden probleemloos binnegelaten. Voorwaarde voor toegang is het kunnen tonen van een retourvlucht en een hotelreservering. Het eisen van een hotelreservering, hoe vervelend ook voor mensen die liever op de bonnefooi reizen, heeft echter een gegronde reden; de Seychellen is een van de weinige landen op deze aarde die geheel volgeboekt kunnen raken. Budgetreizigers concentreren zich overigens het beste op het reserveren van een bungalow of appartement, die zijn veelal goedkoper dan de overwegend luxe hotels. Overzicht van budget hotels op de Seychellen (al zijn het er niet veel).

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Brussel Zavetem - Informatie
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels op de Seychellen
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar de Seychellen