Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Eindhoven - Boekarest (RoemeniŽ)

Goedkoop vliegen van Eindhoven naar Boekarest? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Eindhoven - Boekarest (RoemeniŽ)

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Eindhoven naar Boekarest bij WizzAir

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Boekarest Aurel Vlaicu International Airport

Boekarest Aurel Vlaicu International Airport, ook wel Baneasa Airport genoemd, ligt 8,5 kilometer van Boekarest. Het was prijsvechter BlueAir die in 2004 de budget-invasie inzette op het zwaar verouderde Aurel Vlaicu Airport. Halverwege 2007 werden alle vluchten naar Aurel Vlaicu tijdelijk stilgelegd om de broodnodige verbouwingen uit te voeren; EasyJet was toen al ontevreden vertrokken. Na een financiŽle injectie van 20 miljoen Euro is een en ander te goede gekeerd, maar geheel bij de tijd is Aurel Vlaicu Airport nog steeds niet. Vanaf het vliegveld kun je zowel met de bus, de trein als de tram naar het centrum reizen. Informeer even of je niet op Alexeni Airport afgezet wordt, een 65 kilometer van Boekarest gelegen militair vliegveldje wat volgens sommigen voorbestemd voor de low budget luchtvaart. Lagere landingsrechten lonken. Maar zonder grondige moderniseringen is Alexeni een volstrekt ontoereikend gebeuren. Ook de gebrekkige regionale infrastructuur speelt deze luchthaven parten.


Eindhoven Airport

Vliegveld Eindhoven - Bestemmingen
Vliegveld Eindhoven - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Eindhoven Boekarest