Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Valencia

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Valencia? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Valencia

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Valencia bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Valencia Airport

Door de grote populaiteit van de Costa Blanca wordt Valencia Airport (VLC) overvloedig gebruikt door charter- en low budget luchtvaartmaatschappijen. Om al dat vliegverkeer in goede banen te leiden is in 2007 een nieuwe terminal geopend. De 8 kilometer van vliegveld naar stad zijn snel en goedkoop te overbruggen met de metro. Reistijd een kwartier. Let op, er is ook een MetroBus, een stadsbus die maar liefst drie kwartier nodig heeft voor dezelfde afstand. Een rit met de duurdere Aerobus Shuttle naar het centrum gaat ongeveer 20 minuten duren. Je vindt op het vliegveld ook intercitybussen naar omliggende badplaatsen.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Valencia