Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Tanger, Marokko

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Tanger? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Tanger

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Tanger bij Jetairfly en Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Tanger Boukhalef Airport

Tangier Boukhalef Airport (TNG) wordt ook wel Ibn Battuta Airport genoemd. Deze Ibn Battuta was een beroemde Marokkaanse geograaf en wereldreiziger die in 1304 in Tanger werd geboren. Wie niet te veel uit wil geven voor een rit van het vliegveld naar de stad en zich het liefst direct onderdompelt in het Marokkanse leven neemt een gedeelde taxi. Schuif gezellig aan bij onbekenden en betaal met zijn zessen de ongeveer 10 euro die de 15 kilometer lange tocht gaat kosten. Het vliegveld beschikt ook 'min of meer' over een treinstation.... op 2 kilometer afstand. Het gebeurt niet vaak, maar nu pleiten we dan toch voor de taxi.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Tanger