Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Sofia, Bulgarije

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Sofia? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Sofia

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Sofia bij WizzAir

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Sofia Airport

Overal stijgen de hoeveelheid vluchten spectaculair, behalve in Sofia. Sofia Airport (SOF), ofwel Vrazhdebna Airport, verwerkte in 2007 ongeveer 2,7 miljoen passagiers en dat is minder dan twintig jaar eerder. Wat is hier aan de hand? In rampjaar 1979 schoot de olieprijs omhoog en stoorte de binnenlandse vliegmarkt in. En daar dreef het vliegveld op. Het gaat inmiddels stukken beter, maar nog steeds worden de reizigersaantallen van weleer niet geëvenaard. Een aantal stadsbussen komen ook op het vliegveld. De reistijd naar het centrum bedraagd een minuut of 20. En dan zijn er nog de shuttle-busjes die voor goed transport zorgen. Ze zijn bovendien nauwelijks duurder. Over wat voor prijzen we het dan hebben? Een euro of minder!

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Sofia