Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Riga, Letland

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Riga? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Riga

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Riga bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Riga International Airport

In 1973 werd het vliegveld Riga Spilve vervangen door Riga International Airport (RIX), wat op zijn beurt ook al weer verouderd is. Na de oplevering in 2011 van het wederom totaal verbouwde vliegveld zal het er weer een tijdje tegen kunnen. In dat jaar zal de luchthaven ook een railverbinding met de stad hebben. Tot het zover is zullen budget reizigers met de bus moeten (lijn 22 en 22A). Bus 22A stopt tussen terminal 1 en 2. Het vinden van bus 22 gaat als volgt; loop langs de parkeerplaats, steek de weg over en hou daar de bus aan. Je kunt ook nog met de Airport Express van Baltic Air. Wie niet naar Riga moet kan vanaf het vliegveld direct per intercitybus naar verschillende steden in binnen- en buitenland (Estland en Litouwen).

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Riga, Letland