Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Praag (Tsjechië)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Praag? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Praag

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Praag bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Goedkoop vliegen naar Praag

Praag Ruzyne International Airport ligt 10 kilometer van het centrum van Praag. Vanaf het vliegveld kun je met verschillende stadsbussen naar het Praagse Dejvicka metrostation. Dit is een prima uitgangspunt voor het bereizen van elke uithoek van Praag. Als je hier een voordelige openbaar vervoerpas koopt krijg je onbeperkt toegang tot bus, tram, en metro. Als toetje geeft de pas je toegang tot de kabelbaan tegen de heuvel Pertin waar je mag genieten van een magnifiek uitzicht over De Gouden Stad zoals Praag genoemd wordt. Er rijden overigens ook shuttles vanaf het vliegveld naar het centrum.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Praag