Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Pau, Frankrijk

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Pau? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Pau

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Pau bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Pau Pyrénées Airport

Pau Pyrénées Airport ligt 10 kilometer van Pau bij het plaatsje Uzein. De ligging van Pau is bijzonder; binnen een uur kun je zowel in een ski-oord zijn als aan het strand. Daarvoor zul je wel eerst van het vliegveld weg moeten zien te komen, en dat valt niet mee. Bij tijd van schrijven rijdt er welgeteld 1 maal per dag een shuttlebus van het vliegveld naar Pau en vise versa, jawel; 1 maal. Verzachtende omstandigheid is dat de paar vliegtuigen die dagelijks landen dat bijna allemaal binnen een kort tijdsbestek doen. En dus maak je een kans die ene shuttle te kunnen tackelen. Het houdt natuurlijk allemaal niet over. De autoriteiten hebben laten weten in de toekomst voor beter openbaar vervoer te gaan zorgen, zonder daarbij te zeggen wanneer. In normaal Nederlands; er is dus geen openbaar vervoer en dat komt er ook niet. Wie vliegt heeft geld denkt men hier, regel zelf maar een taxi of huurauto....

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Pau, Frankrijk