Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Kos (Griekenland)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Kos? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Kos (Griekenland)

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Kos (Griekenland) bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Goedkoop vliegen naar Kos

Kos Island International Airport ligt op 26 kilometer van Kos-stad. Het vliegveld is zo klein dat het geen aparte taxibaan heeft en vliegtuigen op de landingsbaan naar het einde moeten rijden en daar omkeren alvorens ze van start kunnen. Dat gemanoeuvreer kost veel tijd en beperkt de capaciteit van het vliegveld behoorlijk, maar ach wat geeft het, zoveel wordt er normaal gesproken niet op Kos gevlogen. Normaal gesproken.... want tijdens de vakantieperiode ligt dat wel anders. Dan verdringen de vliegtuigen elkaar. Op de rotonde voor het vliegveld passeren bussen naar Kos-stad, Kardhamena, Mastihari en Kefalos. Olympic Airways een shuttle rijden van het vliegveld naar Kos-stad.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Kos