Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Florence (Italië)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Florence? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Florence

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Florence (*) bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

(*) Florence / Pisa Airport

Vanaf Brussel Charleroi zijn er geen directe low budget vluchten op Florence, maar wel naar het 80 kilometer verderop gelegen Pisa. Italianen die naar Florence willen gebruiken Pisa Airport graag als alternatief omdat de vluchtmogelijkheden hier veel groter zijn, en de treinverbinding tussen beide steden goed is. Veel meer dan een uur ben je niet onderweg tussen Pisa en Florence. Het vliegveld van Florence heeft zich, mede door de ontwikkeling van Pisa Airport, nooit kunnen ontwikkelen en is altijd klein gebleven. Er wordt maar weinig gevlogen op Florence. Goed in ieder geval om te weten dat je er goedkoop kunt komen door een stukje verder te vliegen.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Florence (Italië)