Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Enfidha (Tunesië)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Enfidha? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Enfidha

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Enfidha bij Jetairfly

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Goedkoop vliegen naar Enfidha

Enfidha Hammamet International Airport, het splinternieuwe (2009) vliegveld van Enfidha, moet volgens de plannen de centrale luchthaven worden voor het toerisme aan de noordoostkust van Tunesië. Hiertoe wordt het vliegveld in fases uitgebreid tot het in 2036 20 miljoen reizigers kan ontvangen. De locatie is gekozen omdat behalve Enfidha, ook Sousse (40 kilometer), Monastir (60 kilometer) en Tunis (75 kilometer) op bereisbare afstand liggen. Vanaf genoemde plaatsen rijden ook bussen naar het vliegveld van Enfidha. De meeste reizigers kunnen echter rekenen op transfers van en naar hun hotel of resort.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Enfidha