Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Bordeaux (Frankrijk)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Bordeaux? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Bordeaux

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Bordeaux bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Goedkoop vliegen naar Bordeaux

Bordeaux Mérignac Airport, het vliegveld van een van de belangrijkste Franse wijngebieden, bevindt zich 10 kilometer van Bordeaux. Zoals helaas wel vaker het geval bij Franse vliegvelden laat het openbare vervoer ook hier te wensen over. Het is zogezegd met de Franse slag geregeld. Voor een paar miljoen passagiers op jaarbasis is er alleen de JetBus. Op de doorgaande weg voor het vliegveld passeert zo af en toe een bus die aansluiting geeft op een tram, maar op die manier ben je wel een uur bezig om de 10 kilometer van het vliegveld naar Bordeaux te overbruggen. Er zijn plannen om het vliegveld beter bereikbaar te maken, maar een tijdsplan ontbreekt. Dat kan dus wel even duren. Voor de meeste reizigers zit er weinig anders op dan de taxi te nemen.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Bordeaux