Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Boekarest (Roemenië)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Boekarest? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Boekarest

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Boekarest (Aurel Vlaicu Airport) bij WizzAir

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Boekarest Aurel Vlaicu International Airport

Het was prijsvechter BlueAir die de budget-invasie inzette op het zwaar verouderde Aurel Vlaicu Airport. Dat was in 2004. Halverwege 2007 werden alle vluchten naar Aurel Vlaicu tijdelijk stilgelegd om de broodnodige verbouwingen uit te voeren; EasyJet was toen al ontevreden vertrokken. Na een financiƫle injectie van 20 miljoen Euro is een en ander te goede gekeerd, maar geheel bij de tijd is Aurel Vlaicu Airport nog steeds niet. Het openbaar vervoer in Boekarest was goed, en is goed. Je kunt vanaf het 8 kilometer buiten de stad gelegen Aurel Vlaicu Airport zowel met de bus, de trein als de tram naar het centrum reizen. Zo hoort het!

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Boekarest Roemenië