Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Brussel Charleroi - Salou (Barcelona)

Goedkoop vliegen van Brussel Charleroi naar Salou (Barcelona)? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Brussel Charleroi - Salou

Het is logisch dat je je zoektocht naar de goedkoopste vluchten begint bij de low budget vliegmaatschappijen. Deze hebben immers vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en goedkoopste last minutes. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet niet om ook verder te zoeken; laat je verrassen!

Je vindt goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Salou bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Salou - Reus Airport

Reus Airport ligt bij Reus (3 kilometer) en Tarragona (13 kilometer) aan de Costa Daurada. Dit vliegveld wordt in toenemende mate gebruikt als alternatief voor vluchten op het 75 kilometer verderop gelegen Barcelona. Reus Airport verwerkt elke zomer grote hoeveelheden vakantiegangers voor Salou, Cambrils en andere badplaatsen. Ook het attractiepark Port Aventura bezorgt het vliegveld van Reus veel passagiers. Vanaf de luchthaven kun je direct per bus naar o.a. Barcelona, Tarragona, Salou, Cambrils, La Pineda. De vertrek en aankomsttijden van de bussen is afgestemd op die van de vliegtuigen. Zo hoort het.

Brussel South Charlerois Airport

Vliegveld Brussel Charleroi - Bestemmingen
Vliegveld Brussel Charleroi - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Brussel Charleroi Barcelona Salou