Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Niederrhein Weeze - Riga (Letland)

Goedkoop vliegen van Niederrhein Weeze naar Riga? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Niederrhein Weeze - Riga

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Niederrhein Weeze naar Riga bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Riga International Airport

In 1973 werd het vliegveld Riga Spilve vervangen door Riga International Airport (RIX), wat op zijn beurt ook al weer verouderd is. Als in 2011 het grootscheepse programma van uitbreidingen en verbouwingen voltooid is zal het vliegveld er weer een tijdje tegen kunnen. In dat jaar zal het vliegveld ook een railverbinding met de stad hebben. Totdat de 13 kilometer tussen vliegveld en stad per rail overbrugt kunnen worden, zullen budget reizigers met de bus moeten. Je kunt ook nog met de Airport Express van Baltic Air. Wie niet naar Riga moet kan vanaf het vliegveld direct per intercitybus naar verschillende steden in binnen- en buitenland (Estland en Litouwen).


Niederrhein Weeze Airport

Vliegveld Weeze - Bestemmingen
Vliegveld Weeze - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Niederrhein Weeze Riga Letland