Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Niederrhein Weeze - Ibiza

Goedkoop vliegen van Niederrhein Weeze naar Ibiza? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Niederrhein Weeze - Ibiza

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Niederrhein Weeze naar Ibiza bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Ibiza Airport

Van oktober tot mei is Ibiza Airport (IBZ) een rustig regionaal vliegveld. In de vakantieperiode daarentegen is het dringen geblazen. Dan passeert in enkele maanden 85% van al het vliegverkeer. De luchthaven werd, ten tijde van de Spaanse Burgeroorlog (1936 - 1939), voor militaire doeleinden gebouwd. In 1949 wordt de luchthaven ook opengesteld voor de burgerluchtvaart. En dan, twee jaar later wordt hij verouderd en wel gesloten. Als de inwoners van Ibiza in 1958 lucht krijgen van de opkomst van het toerisme op Mallorca gaat hij weer open. Anno nu verwerkt het vliegveld 5 miljoen reizigers per jaar; een aantal wat nog steeds stijgt. De goedkoopste manier om van het vliegveld naar Ibiza Stad naar te reizen is per bus. Ook de rest van het eiland is goed bereikbaar per bus. Verder rijden er vanaf het vliegveld shuttles naar hotels en resorts.


Niederrhein Weeze Airport

Vliegveld Weeze - Bestemmingen
Vliegveld Weeze - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Niederrhein Weeze Ibiza