Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Niederrhein Weeze - Heraklion (Kreta)

Goedkoop vliegen van Niederrhein Weeze naar Heraklion? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Niederrhein Weeze - Heraklion Kreta

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Niederrhein Weeze naar Heraklion (Kreta) bij Condor en TUIfly

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Heraklion International Airport

Budget reizigers naar Kreta kunnen kiezen uit twee vliegvelden, te weten; Heraklion International Airport (HER) en Chania International Airport (CHQ). De luchthaven van hoofdstad Heraklion is van de twee de grootste en het meest centraal gelegen. Het vliegveld behoort niet tot de modernste ter wereld om het zo maar te zeggen. Bij drukte is het ook niet op zijn taak berekend. Hou er rekening mee dat dit een militair vliegveld is, er mag officieel niet gefotografeerd worden. Budget reizigers die zijn aangewezen op de bus kunnen tijden onderweg zijn. All-in reizigers kunnnen overigens ook pech hebben; voordat shuttle-bussen iedereen afgeleverd hebben verstrijkt een flinke tijd; wie extra pech heeft is als een van de laatste aan de beurt.


Niederrhein Weeze Airport

Vliegveld Weeze - Bestemmingen
Vliegveld Weeze - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Niederrhein Weeze Heraklion Kreta