Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Niederrhein Weeze - Birmingham

Goedkoop vliegen van Niederrhein Weeze naar Birmingham? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Niederrhein Weeze - Birmingham

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Niederrhein Weeze naar Birmingham bij Ryanair

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Birmingham International Airport

Birmingham International Airport ligt 10 kilometer buiten de stad. Het vliegveld is met het Internationale Treinstation van Birmingham verbonden door de SkyRail, een gratis trein die om de paar minuten rijdt. Zo hoort het! Dan ben je echter nog niet in het centrum van de stad. Daarvoor neem je een trein naar het Birmingham New Street Station. Reistijd 10 - 15 minuten. Je kunt ook nog met de bus van luchthaven naar stad, diensten worden verzorgd door de 900 Airport Link. Reistijd 20 - 30 minuten. Dat het treinstation het predicaat 'internationaal' behangen is, heeft misschien te maken met de nationaliteiten van de reizigers die er komen, want de treinen die het station aandoen verlaten het eiland niet.


Niederrhein Weeze Airport

Vliegveld Weeze - Bestemmingen
Vliegveld Weeze - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Niederrhein Weeze Birmingham