Goedkope hotels in Varadero
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Varadero

Goedkoop vliegen naar Varadero, Cuba? De voordeligste tickets vind je waarschijnlijk bij de onderstaande prijsvechters.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Varadero
Met: ArkeFly

Goedkoop vliegen Brussel - Varadero
Met: ThomasCook, Jetairfly

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Varadero
Met: Air Berlin

Het vliegveld van Varadero (VRA)
Luchthaven Juan Gualberto Gomez Airport (VRA) ligt 11 kilometer van Varadero, 13 kilometer van Matanzas en 100 kilometer van hoofdstad Havana.

Transport vanaf het vliegveld van Varadero
Op het vliegveld, of liever gezegd daarbuiten, vertrekken bussen naar verschillende bestemmingen waaronder Havana. Wissel wel eerst je Euro's om voor CUC's.

Cuba, geld en creditcards
In Cuba hoef je geen Amerikaanse credit cards kwijt te raken; je kunt ze thuislaten want je zult er niets aan hebben in het land van de Castro's. Daar hebben ze het niet zo op Amerikaanse kapitalistische symbolen. Neem gewoon good old Euro's mee en wissel die bij aankomst om voor CUC's (Cuban Peso Convertible). Dat is een speciaal voor buitenlandse toeristen bedacht soort geld. De gewone Cubaan wordt niet geacht om met buitenlandse valuta rond te lopen, dat recht behoudt de regering aan zichzelf voor. De CUC's die jij van regeringswege krijgt voor je Euro's mag je spenderen in Cuba. De bevolking neemt het graag van je aan. Het is de enige manier voor hen om geïmporteerde goederen te kopen, want dat lukt met de Cubaanse Pesos niet. Niet Amerikaanse credit cards zijn wel bruikbaar. Hotels kunnen ermee betaald en auto's van gehuurd. Hou wel rekening met exorbitante commissies op je eindafrekening.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Vliegveld Brussel Zavetem - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Varadero
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Varadero, Cuba