Goedkope hotels in Sharm el-Sheikh
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Sharm el-Sheikh

Goedkoop vliegen naar Sharm el-Sheikh, Egypte? Er zijn nogal wat mogelijkheden. Hieronder een overzicht van de vertrekplaatsen en low budget maatschappijen die op Sharm el-Sheikh vliegen.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Sharm el-Sheikh
Met: Transavia, ThomasCook, ArkeFly, Martinair

Goedkoop vliegen Brussel - Sharm el-Sheikh
Met: ThomasCook, Jetairfly

Goedkoop vliegen Bremen - Sharm el-Sheikh
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Dortmund - Sharm el-Sheikh
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen DŁsseldorf - Sharm el-Sheikh
Met: Air Berlin, ThomasCook, Condor, TUIfly

Goedkoop vliegen Keulen / Bonn - Sharm el-Sheikh
Met: Air Berlin, Condor

Goedkoop vliegen MŁnster / OsnabrŁck - Sharm el-Sheikh
Met: Air Berlin

Het vliegveld van Sharm el-Sheikh
Door zijn toeristische succes is de luchthaven van Sharm el-Sheikh, Sharm el-Sheikh International Airport (SSH), in grootte opgeklommen tot de tweede van Egypte.

Transport vanaf het vliegveld van Sharm el-Sheikh
Voor het vliegveld wachten minibusjes de reizigers op. Het vervoer naar de stad is goedkoop en snel (een minuut of 20). De busjes vertekken zodra ze vol zijn.

Meer manieren om Sharm el-Sheikh goedkoop te bereiken
Het lijkt op het eerste oog misschien een beetje vreemd, maar avontuurlijke reizigers doen er goed aan om de prijzen van vluchten naar Sharm el-Sheikh te vergelijken met die naar het 230 kilometer verderop gelegen Taba en het nog verder gelegen Eilat en Aqaba. Ja, je leest het goed. Wellicht vind je aardige aanbiedingen op de ontluikende toeristische bestemming Taba die de 230 kilometer lange een busrit naar Sarh el-Sheikh rechtvaardigen. En nu we toch bij Taba zijn, die plaats ligt tegen de Israelische grens. Pal aan de andere kant bevindt zich Eilat, en aangezien IsraŽl hier slechts 7 kilometer breed is, ben je zo dichtbij grensplaats Aqaba in JordaniŽ. De drie landen staan toeristen toe om 14 dagen zonder visum heen en weer te reizen. Dit betekent ook de vluchten op die steden met elkaar kunt vergelijken en de gunstigste eruit pikken. Voor artikelen over Taba, Eilat en Aqaba kijk je hier.

Paspoorten en stempels
Check voor vertrek voor alle de zekerheid of de grensformaliteiten nog dezelfde zijn, af en toe lopen de emoties tussen de landen hoog op wat kan leiden tot veranderingen. Als je het plan hebt om door te reizen naar andere Arabische landen vraag de grensbeambten dan om de stempels van IsraŽl op losse vellen papier te zetten. Aan die verzoeken wordt gehoor gegeven. Staan de IsraŽlische stempels eenmaal in je paspoort dan kun je van alle Arabische landen alleen nog Egypte en JordaniŽ in.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Vliegveld Brussel Zavetem - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Sharm el-Sheikh
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Sharm el-Sheikh, Egypte