Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Mulhouse

Goedkoop vliegen naar Mulhouse, Frankrijk? Check dan beslist de tarieven van EasyJet vanaf Amsterdam. Verbaas je over een van de vreemdste vliegvelden van Europa.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Mulhouse
Met: EasyJet

Het vliegveld van Mulhouse
Met de luchthaven van het Franse Mulhouse is iets bijzonders aan de hand; er loopt een grens dwars doorheen; de Zwitsers-Franse grens. Dit EuroAirport genaamde vliegveld is nml. ook vliegveld van Bazel. Om het nog leuker te maken; het is ook de luchthaven en van de Duitse Freiburg. Als enige vliegveld ter wereld heeft het drie IATA-codes; MLH voor Mulhouse, BSL voor Basel en EAP voor EuroAirport. Dit is ook de plaats voor aardige ticket-dwaasheden. Zo kan een ticket van London naar Mulhouse uit twee delen bestaan en er als volgt uitzien; London - Mulhouse, en Mulhouse - Basel. Deel een van het ticket wordt gevlogen en deel twee.... gelopen, gewoon de grens over tussen de twee delen van het vliegveld. Dat lopen tussen twee vliegvelden kan je elders maar beter niet gebeuren.

Openbaar vervoer van en naar het vliegveld van Mulhouse
Een niet heel frequente busdienst brengt reizigers in ongeveer een half uur van het drielandenvliegveld naar Mulhouse (Mühlhausen in het Duits). Een andere reismogelijkheid biedt de Distribus. Deze rijdt in een minuut of 10 naar het treinstation in het plaatsje St. Louis. Vanaf daar is het 15 minuten naar Mulhouse, 40 minuten naar Colmar en een uur naar Strasbourg.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie

Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Mulhouse, Frankrijk