Goedkope hotels op Kreta
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Chania, Kreta

Goedkoop vliegen naar Chania, Kreta? Hieronder een overzicht van alle goedkope vluchten vanuit Nederland, België en de Duitse grensstreek. Zoek je meer mogelijkheden, check dan het artikel Goedkope vluchten naar Heraklion, Kreta. De keuze aan vluchten naar Heraklion is veel groter.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Chania, Kreta
Met: ThomasCook

Goedkoop vliegen Brussel - Chania, Kreta
Met: Jetairfly - ThomasCook

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Chania, Kreta
Met: Condor - ThomasCook

NB Als je meer mogelijkheden zoekt om voordelig naar Kreta te vliegen ga dan naar het artikel over Goedkoop vliegen naar Heraklion, Kreta of het artikel waarin alle goedkope vluchten naar heel Kreta beschreven worden.

Het vliegveld van Chania
Budget reizigers naar Kreta kunnen kiezen uit twee vliegvelden, te weten; Heraklion International Airport (HER) en Chania International Airport (CHQ). De luchthaven van Chania is kleinste van de twee. Toeristen voor het westelijke gedeelte van Kreta doen er goed tickets naar Chania te kopen. De luchthaven kan niet door als de modernste die je tegen kunt komen. Dit is deels te wijten aan het feit dat dit eigenlijk een militair vliegveld is. Fotograferen is verboden.

Openbaar vervoer vanaf het vliegveld van Chania
Degenen die een compleet vakantiepakket hebben gekocht worden naar hun hotel gebracht met shuttles. Budget reizigers hebben het lastiger, ze zijn aangewezen op de langszame eilandbus. Laat het een troost zijn dat zij die met shuttles naar hun hotel gebracht worden soms ook lang onderweg zijn.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Vliegveld Brussel Zavetem - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels op Kreta
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Chania, Kreta, Griekenland