Goedkope hotels in Kopenhagen
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Kopenhagen

Goedkoop vliegen naar Kopenhagen? In dit artikel vind je alle voordelige routes vanuit Nederland, België en de Duitse grensstreek en de prijsvechters die op die routes vliegen. Je kunt ook goedkoop naar Kopenhagen vliegen als je naar de dichtbij gelegen Zweedse stad Malmö wil. Of gebruik het vliegveld van die laatste stad om naar Kopenhagen te vliegen. Een overzicht van alle low cost mogelijkheden.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Kopenhagen
Met: Sterling

Goedkoop vliegen Brussel - Kopenhagen
Met: Brussels Airlines, Sterling

Goedkoop vliegen Dortmund - Kopenhagen
Met: Sterling

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Kopenhagen
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Keulen / Bonn - Kopenhagen
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Münster / Osnabrück - Kopenhagen
Met: Air Berlin

Kopenhagen
Er is iets bijzonders aan het gebeuren in het Deense Kopenhagen; het is min of meer samen aan het groeien met het Zweedse Malmö. Dat is weer eens wat anders dan een stad op twee continenten (Istanbul). Er is zelfs al een naam bedacht voor deze samengroeiende stad: Øresund. Sinds beide steden verbonden zijn door een brug verandert de situatie snel. Steeds meer Denen werken in Zweden en omgekeerd. Ook de luchthavens van beide steden krijgen door de brug veel meer reizigers uit het buurland.

Het vliegveld van Kopenhagen
Het nut van het vliegveld van Kopenhagen, Københavns Lufthavne (CPH), is groter dan het zijn van vliegveld voor Kopenhagen alleen. De stad Kopenhagen ligt namelijk dichtbij het Zweedse Malmö (24 kilimeter). Omgekeerd kunnen reizigers voor Kopenhagen dus ook naar Malmö Sturup Airport (MMX) vliegen. Kopenhagen´s luchthaven is ook een interessante hub voor het oppikken van Scandinavische en Baltische vluchten.

Transport vanaf het vliegveld van Kopenhagen
De luchthaven van Kopenhagen (CPH) ligt ongeveer 8 kilometer van de stad. Het treinstation vind je onder Terminal 3. Ook Kopenhagen´s metro stopt op het vliegveld, evenals een aantal stadsbussen. Vanaf het vliegveld van Kopenhagen kun je direct met de hoge snelheidstrein naar het Zweedse Malmö en Stockholm.... mocht je uitgekeken raken op Kopenhagen.

Kopenhagen Airport, vertrekpunt voor noordelijke bestemmingen.
Het moet nog maar een keer herhaald; het vliegveld van Kopenhagen is een belangrijke overstapplaats voor noordelijke bestemmingen. Vanaf hier vertrekken vliegtuigen naar een keur van bestemmingen in Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, IJsland, Groenland, Faeröer Eilanden en Rusland. je krijgt dan te maken met luchtvaartmaatschappijen waar je nog nooit van gehoord hebt.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Brussel Airport - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Kopenhagen
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Kopenhagen