Goedkope hotels in Koh Samui
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Koh Samui, Thailand

Goedkoop vliegen naar Koh Samui? De onderstaande vlucht is waarschijnlijk de goedkoopste die je vindt.

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Koh Samui
Met: Air Berlin

Het eiland Koh Samui
Het Thaise eiland Koh Samui staat bekend om zijn witte met palmbomen omzoomde zandstranden, staalblauwe zee, lagunes en koraalriffen. Dat hebben inmiddels heel wat toeristen ontdekt. De ontwikkelingen op Koh Samui zijn kard gegaan; tot 1970 waren er b.v. geen wegen op het eiland. De vissersgemeenschappen leefden er geïsoleerd en keken vreemd op van een enkele backpacker die langskwam. Nu landen er vliegtuigen uit alle windstreken en bezoeken meer dan 1 miljoen vakantiegangers Koh Samui.

Het vliegveld van Koh Samui
Samui Airport is een privé vliegveld, een weinig gebruikelijk fenomeen. Er is nog wat bijzonders aan de hand met Samui Airport; het vliegveld is geheel open, eigenlijk is het niet meer dan een landingsstrip omzoomd met bomen en afdakjes. Nee, gebouwen vind je er niet.

Transport vanaf Koh Samui Airport
Het vliegveld van Koh Samui (USM) ligt ongeveer 2 kilometer van Chaweng, het ´hoofddorp´ van het eiland (hoofdstad is wat veel van het goede). Het vliegveld ligt op een strategische plek vlakbij de pier van waar veerboten vertrekken naar Koh Pha Ngan. Minbusjes met vaste prijzen verzorgen het vervoer over het eiland. Een aardige vorm van vervoer op Koh Samui is de zogenaamde ´Songtaew´, een spotgoedkope taxi-bus-truck.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Koh Samui
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Koh Samui, Thailand