Goedkope hotels op Karpathos
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Karpathos

Goedkoop vliegen naar Karpathos, Griekenland? Hieronder vind je de voordeligste mogelijkheden om er te komen.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Karpathos
Met: Transavia

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Karpathos
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Keulen / Bonn - Karpathos
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Münster / Osnabrück - Karpathos
Met: Air Berlin

Het eiland Karpathos
Het Griekse eiland Karpathos ligt tussen Kreta en Rhodos in. Maar in tegenstelling tot de laatste twee staat het toerisme op Karpathos in de kinderschoenen. Hier vind je volgens de liefhebbers nog het echte Griekenland. Het percentage terugkeerders is dan ook groot. Dus wees gewaarschuwd, eens Karpathos, altijd Karpathos.

Het vliegveld van Karpathos
Anders dan de naam doet vermoeden is Karpathos Island National Airport (AOK) weldegelijk een internationale luchthaven. Tot nog toe heeft niemand de moeite genomen de naam, die getuigd van een ander tijdperk, te veranderen. Een van de low budget maatschappijen die een eind heeft gemaakt aan het ´nationale karakter van de naam van het vliegveld is Lauda Air, het paradepaardje van de voormalige Formule 1 coureur Niki Lauda. Leuk voor Oostenrijkers die naar Karpathos willen.

Transport vanaf het vliegveld van Karpathos
Een beetje hedendaags vliegveld heeft een goede aansluiting op het openbaar vervoersysteem. Zo niet dat van Karpathos. Ach, vergeef het de eilandbewoners maar. Het slechts 6.000 zielen tellende eiland heeft nog maar pas zijn eerste schreden op het toeristische pad gezet; de bus naar het vliegveld komt er vast nog wel. Tot die tijd moeten de 15 kilometer naar hoofdstad, of beter gezegd hoofddorp Pigadia, afgelegd worden in een taxi. Vanaf Pigadia rijden bussen naar verschillende bestemmingen.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels op Karpathos
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Karpathos, Griekenland