Goedkope hotels in Kaapstad
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Kaapstad

Goedkoop vliegen naar Kaapstad, Zuid Afrika? In dit artikel lees je er alles over.

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Kaapstad
Met: Air Berlin

Kaapstad
Waar kun je binnen korte tijd in verschillende oceanen zwemmen? Het antwoord: Kaapstad. De op eens schiereiland gelegen stad maakt dit mogelijk. Aan de westkant zwem je in de Atlantische Oceaan, aan de oostkant in de Indische Oceaan. En denk niet dat water water is. Onder invloed van een koude golfstroom is de Atlantische Oceaan bij Kaapstad zo'n 10 graden lager dan een stuk verderop in de Indische Oceaan. Wie zich met een schip buitengaats waagt dient te weten dat hij zich boven een van 's werelds grootste scheepskerkhoven begeeft. De op elkaar botsende stomen van beide oceanen zorgen voor een zeer onberekenbare zee. Nog steeds is Nederlands-Afrikaans een veel gesproken taal in Kaapstad, ondanks het feit dat Nederland zijn Zuid-Afrikaanse kolonie definitief kwijtraakte in 1814.

Het vliegveld van Kaapstad
Cape Town International Airport (CPT), ofwel Kaapstad Internasionale Lughawe staat bekend als een van de beste luchthavens van Afrika. De luchthaven ligt op 22 kilometer van de stad.

Transport vanaf het vliegveld van Kaapstad
Backpackers moeten op het vliegveld beslist naar de ´backpackersbus´ vragen; een bus die langs de meeste backpackers-hotels in de stad rijdt. Upscale hotels halen hun gasten over het algemeen gratis af van het vliegveld. Verder zijn er op het vliegveld shuttles te vinden naar centrum en kuststrook.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Kaapstad
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Kaapstad, Zuid Afrika