Goedkope hotels op Isla Margarita
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Isla Margarita

Goedkoop vliegen naar Isla Margarita? Hieronder vind je alle low budget maatschappijen die op Porlamar, Isla Margarita vliegen vanaf vliegvelden in Nederland, België en de Duitse grensstreek.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Isla Margarita
Met: Arkefly

Goedkoop vliegen Brussel - Isla Margarita
Met: Condor

Goedkoop vliegen Bremen - Isla Margarita
Met: Condor

Goedkoop vliegen Düsselorf - Isla Margarita
Met: Condor

Goedkoop vliegen Frankfurt - Isla Margarita
Met: Condor

Goedkoop vliegen Münster / Osnabrück - Isla Margarita
Met: Condor

Isla Margarita
Isla Margarita werd 'ontdekt' door Columbus die er hartelijk onthaald werd door de op het eiland wonende Guaiqueries indianen. De Spanjaarden bleken die vriendelijkheid niet waard; al snel dwongen ze de indianen tot slavenarbeid. Maar uiteindelijk kregen ook de Spanjaarden wat ze toekwam. Isla Margarita speelde nml. een hoofdrol in de bevrijding van Zuid Amerika. Het was hier dat Simon Bolivar tot leider van de op te richten republiek Gran Colombia werd gekozen en zijn zegetocht begon. Bolivar zou de gebieden van de tegenwoordige staten Venezuela, Colombia, Panama, Ecuador, Peru en Bolivia bevrijden. Zijn droom om hier een grote staat van te maken mislukte echter. Isla Margarita gaat al lang door het leven als de 'Parel ven de Cariben'. Die naam heeft een dubbele betekenis. Het eiland verdient deze kwalificatie omdat het zo mooi is, maar ook omdat je er parels vindt. Columbus maakte er na thuiskomst maar wat graag de blits mee op het Spaanse Hof.

Het vliegveld van Porlamar, Isla Margarita
De 25 kilometer buiten Porlamar gelegen luchthaven van Isla Margarita heet voluit Del Caribe International General Santiago Marino Airport (PMV). Een stevig aantal plaatsen in Noord Amerika en Europa zijn per directe vluchten verbonden met dit Venezolaanse eiland. Er zijn ook goede luchtverbindingen met de Nederlandse Antillen, Venezuela en Colombia.

Transport vanaf vanaf het vliegveld van Porlamar, Isla Margarita
Het vliegveld in Porlamar heeft goede openbaar vervoerverbindingen met Juan Griego, Playa el Agua, Manzanillo, Macanao en Pampatar. Taxi´s op het eiland zijn niet duur.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Brussel Airport - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels op Isla Margarita
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Porlamar, Isla Margarita, Venezuela