Goedkope hotels in Helsinki
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Helsinki

Goedkoop vliegen naar Helsinki? In dit artikel een aantal tips.

Goedkoop vliegen Bremen - Helsinki
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Dortmund - Helsinki
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Helsinki
Met: Air Berlin

Goedkoop vliegen Keulen / Bonn - Helsinki
Met: Air Berlin

.... en.... er zijn meer mogelijkheden om goedkoop naar Helsinki te reizen. Lees verder!

Goedkope vluchten naar Helsinki (en omgeving)
Helsinki ligt op zo´n anderhalf uur varen van het Estlanse Tallinn. De boot tussen beide steden is byzonder in trek bij dranklustige Finnen die zich op de trip vol laten lopen met in internationale wateren gekochte alcohol die eindeloos veel goedkoper is dan in eigen land. Eenmaal aangekomen in Tallinn kan voor Finse begrippen goedkoop verder gedronken worden. Er zijn echter meer redenen die de tocht aantrekkelijk maken. Beide steden zij totaal verschillend, je komt zogezegd in een totaal andere wereld terecht. En als je dan toch aan het rondwaren bent in noordlijke regionen; Sint Petersburg is ook goed te bereizen vanuit Helsinki (zie artikel: Goedkoop vliegen naar Sint Petersburg). Tallinn is vanaf Brussel International Airport te bereiken met Estonian Air.

Helsinki
De warme golfstroom dringt zelfs door tot in de Baltische Zee hetgeen Helsinki een milder klimaat geeft dan het zou moeten hebben gezien zijn ligging. Evengoed is het er 's winters natuurlijk ongenadig koud en zijn de dagen zeer kort. 's Zomers daarentegen kan het aangenaam warm zijn en lijken de dagen niet te eindigen. En wat doen de Finnen dan het liefste: internetten. Daarin zijn ze wereldrecordhouder.

Het vliegveld van Helsinki
Neem de IATA-code van Helsinki-Vantaa Airport, HEL, niet al te letterlijk. Sinds zijn bouw voor de Olympische Spelen van 1952 staat het vliegveld hoog op de lijst van beste luchthavens ter wereld; in 1999 werd HEL zelfs uitgeroepen tot nummer 1. Goede reis naar HEL!

Transport vanaf het vliegveld van Helsinki
Het vliegveld van Helsinki-Vantaa Airport ligt op een kilometer of 20 van het centrum van Helsinki. De bus doet 30 tot 45 minuten over die afstand. Finnair heeft eigen snellere bussen rijden. Welke bus je ook neemt, ze komen allemaal langs het Tikkurila Trein Station; een uitstekend punt voor verder vervoer.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Helsinki
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Helsinki