Goedkope hotels in Goa
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Goa, India

Goedkoop vliegen naar Goa, India? De voordeligste tickets vind je hieronder. Hou vooral low budget vliegmaatschappij Condor in de gaten.

Goedkoop vliegen Brussel - Goa
Met: Condor

Goedkoop vliegen Bremen - Goa
Met: Condor

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Goa
Met: Condor

Goedkoop vliegen Frankfurt - Goa
Met: Condor

Goedkoop vliegen Münster / Osnabrück - Goa
Met: Condor

Goa, India
De toerist kent Goa van zijn goudgele stranden en fraaie lagunes, en zo kende de Portugezen haar kolonie ook. Toen India in 1947 onafhankelijk werd weigerde de Portugezen dan ook afstand te doen van deze prachtige plek op aarde. In 1961 waagde India de sprong en annexeerde Goa. Portugal sputterde nog tot 1974 tegen maar gaf zich toen gewonnen. Ondertussen was Goa al weer een andere kolonie geworden; een hippie-kolonie ditmaal. Goa lag aan het einde van de zogenaamde hippie-trail; een lange reis over land vanuit Europa naar India. Nog steeds waart die hippie-sfeer rond in Goa. En ach, waarom zou je je ook haasten in een mooie warme omgeving.

Het vliegveld van Goa
Voor hedendaagse hippies moet de aankomst op het vliegveld van Goa een wat controversiële gewaarwording zijn; Dabolim Airport (GOI) is namelijk een militaire luchthaven gelegen op een militaire basis; welkom in het hippie-paradijs! Om het voor hippies en andere vakantiegangers wat op te vrolijken is er een soort civiele enclave gecreëerd in het militaire gebeuren. Ondertussen wordt er al jaren gesteggeld over het al dan niet bouwen van een burgervliegveld. En dat zal nog wel jaren duren, de politieke krachten houden elkaar in een houtgreep. Tot die tijd is het een beetje civiel behelpen op het militaire vliegveld. Zo zijn er bijvoorbeeld maar 114 parkeerplaatsen beschikbaar.

Transport vanaf het vliegveld van Goa
Buiten het vliegveld passeren bussen naar verschillende bestemmingen. Een andere niet te dure manier om op de gewenste bestemming te komen is per pre paid taxi.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Brussel Airport - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Goa
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Goa, India