Goedkope hotels in Edinburgh
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Edinburgh

Vlieg goedkoop naar Edinburgh vanaf de vliegvelden van Niederrhein / Weeze, Bremen, Dortmund en Keulen / Bonn. Wie even over de grens zoekt vindt meerdere mogelijkheden om op een budget vliegticket naar de Schotse hoofdstad te reizen.

Goedkoop vliegen Bremen - Edinburgh
Met: RyanAir

Goedkoop vliegen Dortmund - Edinburgh
Met: EasyJet

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Edinburgh
Met: Flybe

Goedkoop vliegen Keulen / Bonn - Edinburgh
Met: Germanwings

Goedkoop vliegen Niederrhein Weeze - Edinburgh
Met: Ryanair


Het vliegveld van Edinburgh
Edinburgh Airport (EDI), het enige vliegveld van Edinburgh wordt ook gebruikt wordt door low cost vliegmaatschappijen. Het vliegveld wordt ook wel BAA Edinburgh genoemd, naar de eigenaar van Edinburgh Airport.

Edinburgh
Het middeleeuwse Edinburgh is uit veiligheidsoverwegingen gebouwd op een rots, maar die werd op een gegeven moment zo vol dat er steeds hoger gebouwd moest worden. Er zijn hier huizen te vinden die tot tot 14 verdiepingen tellen; een bijzonder fenomeen in de 16e eeuw. Je zou kunnen zeggen dat de wolkenkrabber in Edinburgh is uitgevonden. Edinburgh met zijn middeleeuwse centrum en ruige natuur wordt wel eens beschreven als de meest pittoreske stad van Europa. Zou dat bijgedragen hebben aan het ontstaan van de verhalen van Harry Potter aan een tafeltje in koffiehuis The Elephant House?

Transport vanaf het vliegveld van Edinburgh
Edinburgh Airport ligt zoŽn 13 kilometer buiten de stad. Per bus en shuttle-service bereik je gemakkelijk Waverley Central Station in het centrum. Je kunt ook de express-bussen van Airlink en Edinburgh Shuttle nemen tussen het vliegveld en het stadscentrum. Reistijd ongeveer 25 minuten.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Düsseldorf - Informatie
Vliegveld Weeze - Informatie

Goedkope hotels in Edinburgh
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Edinburgh