Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Dubai

Dit artikel gaat over goedkope vluchten naar Dubai, en de vliegvelden van waar je voordelig kunt vertrekken.

Goedkoop vliegen Brussel - Dubai
Met: Condor

Goedkoop vliegen Bremen - Dubai
Met: Condor

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Dubai
Met: Condor

Goedkoop vliegen Frankrurt - Dubai
Met: Condor

Goedkoop vliegen Münster / Osnabrück - Dubai
Met: Condor

Dubai
De Verenigde Arabische Emiraten bestaan uit 7 emiraten. Een ervan is Dubai. Het kleine landje heeft de laatste jaren veel bekendheid verworven met grootschalige luxe projecten, waaronder de opgespoten kunstmatige eilandengroepen voor de kust. Of deze Dubai de toekomst gaan brengen waarop ze hoopten is hoogst onwaarschijnlijk. De eilandjes liggen te verkommeren en veel vastgoedprojecten leiden zware verliezen. De reden waarom Dubai ingezette op een nieuwe toekomst is het gebrek aan olie. Dat klinkt vreemd voor een Arabisch land, maar voor Dubai geldt het echt. Slecht 6% van het nationale inkomen komt uit olie.... voor zolang als het duurt, want over een jaar of 20 is de laatste oliebron in Dubai opgedroogd.

Het vliegveld van Dubai
Dubai International Airport (DXB) een belangrijke hub voor verbindingen naar het Midden Oosten en Afrika. Met het oog op de toekomst is een tweede vliegveld in aanbouw bij Jebel Ali. Deze luchthaven, die Al Maktoum International Airport gaat heten, moet een van de grootste ter wereld worden.

Transport vanaf het vliegveld van Dubai
Voor terminals 1 en 2 vertrekken bussen naar de Dubai City. Dubai International Airport Buses verzorgt transport naar het centrum en zo´n 80 hotels.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Brussel Airport - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Dubai