Goedkope hotels in Cancun
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Cancun

Goedkoop vliegen naar Cancun, Mexico? Wij hebben al vast de goedkoopste vluchten en vliegvelden van vertrek voor je opgespoord!

Goedkoop vliegen Brussel - Cancun
Met: Jetairfly, ThomasCook

Goedkoop vliegen Düsseldorf - Cancun
Met: Air Berlin

Het vliegveld van Cancun
De luchthaven van Cancún, Cancún International Airport (CUN) is na dat van Mexico City het tweede in het land. Het vliegveld ligt zo´n 22 kilometer van het stadscentrum.

Cancun
Nog niet zo heel lang geleden was Cancun een vissersdorpje op een eiland voor de kust. Toen viel het oog van projectontwikkelaars op dorpje met zijn uitgestrekte hagelwitte zandstranden en staalblauwe zee. Er werd een dam gebouwd tussen het eiland en het vaste land en groot vertoon werd een complete toeristenstad uit de grond gestampt. In 2005 raasde orkaan Wilma recht over Cancun. Toen de wind weg was waren de stranden dat ook. Cancun was met andere woorden zijn handel kwijt. In recordtempo werden de nodige herstelwerkzaamheden uitgevoerd en nieuwe stranden opgespoten. Sommigen zeggen dat die nieuwe stranden nog mooier zijn dan de oude.

Transport vanaf het vliegveld van Cancun
je hebt ruwweg twee manieren om van de luchthaven van Cancun bij je hotel of resort te komen; publieke- en privé-shuttles. Die eerste moet je delen je met meerdere vakantiegangers, hou er rekening mee dat de shuttles pas vertreken als ze vol zijn. Als je pech hebt ben je ook nog eens als laatste aan de beurt om bij je hotel afgezet te worden. het kan even duren dus; goedkoop en snel gaan nu eenmaal slecht samen. Een stuk sneller en duurder duurder zijn de privé-shuttles. Wat je kunt proberen om de kosten te drukken is het delen van zo´n shuttle met andere reizigers die naar dezelfde bestemming gaan.

Nuttige links
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Brussel Airport - Informatie
Vliegveld Düsseldorf - Informatie

Goedkope hotels in Cancun
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Cancun, Mexico