Goedkope hotels in Calgary
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Calgary

Goedkope tickets naar Calgary, Canada? Check de onderstaande mogelijkheid in ieder geval!

Goedkoop vliegen Amsterdam - Calgary
Met: Air Transat

Het vliegveld van Calgary
De luchthaven van Calgary International Airport (YYC) ligt 17 kilometer van het stadscentrum. Het vliegveld beschikt over een landingsbaan van maar liefst 3.863 meter; de langst in Canada.

Transport vanaf het vliegveld van Calgary
Het vliegveld wordt door een aantal bussystemen verbonden met Calgary en andere bestemmingen, waaronder Calgary Transit bus, Sundog Tour Company, Banff Airporter, Brewster en Greyhound Canada. De Airporter Bus rijdt doet op zijn route veel hotels in het centrum aan.

Calgary
Het van de Winterspelen in 1988 bekende Calgary is een stad van extreme weertypes. 's Zomers kunnen mussen dood van het dak vallen en 's winters zakte het kwik ver onder nul en kun je het Noorderlicht zien. In 2007 werd Calgary uitgeroepen tot schoonste stad van Canada, en dat terwijl de olie-industrie de motor van de stad is. En als je locals over Cowtown hoort praten, dan gaat het gesprek niet over een plaatsje verderop, maar over Calgary. Nu weet je gelijk wat hier vroeger gebeurde.

Nuttige links
Als je meer wilt weten over de ins en outs van goedkoop vliegen is 'Hoe boek je de goedkoopste vluchten' een must. Verder een artikel met informatie over Amsterdam Schiphol Airport.
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - InformatieGoedkope hotels in Calgary
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Calcary, Canada