Goedkope hotels op Bonaire
Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Bonaire

Goedkoop vliegen naar Bonaire? Een overzicht van de mogelijkheden.

Goedkoop vliegen Amsterdam - Bonaire
Met: Arkefly

Goedkope vluchten naar Bonaire
Met de vluchten van Arkefly (en KLM) op Bonaire houden de mogelijkheden om er te komen niet op. Check ook de vaak goedkope vluchten op Curaçao en Aruba en doe aan eilandhoppen. Maak ook een prijsvergelijking met goedkope regionale vluchten tussen Colombia, Venezuela en Bonaire.

Het vliegveld van Bonaire
Het vlak bij hoofdstad Kralendijk gelegen vliegveldje van Bonaire heet Flamingo International Airport ofwel Bonaire International Airpor. De IATA-code is BON.

Transport vanaf het vliegveld van Bonaire
Openbaar vervoer en Bonaire gaan niet goed samen, je wacht dan ook tevergeefs op een bus bij aankomst. Afgezien van wat ongeregelde particuliere initiatieven ben je aangewezen op taxi´s, het huren van een auto, of… een fiets.

Bonaire
We kennen Bonaire als een rustig eiland, maar dat is lang niet altijd zo geweest. De ellende begon met de komst van de eerste Europeanen in 1499; Alonso de Ojeda en Amerigo Vespucci (de naamgever van het Amerikaanse continent). Na Bonaire voor Spanje te hebben geclaimd voerden ze, ter kennismaking, de lokale indianen naar het vaste land af om ze daar als slaaf in te zetten. Vervolgens vochten Spanjaarden, Italianen, Engelsen, en Nederlanders met regelmaat om het bezit van het eiland tot de Nederlanders in 1816 het pleit definitief wonnen. Na een periode van autonomie binnen het koninkrijk koos Bonaire er in 2008 voor om Nederlandse gemeente te worden. De zon schijn nu dus altijd in Nederland.

Nuttige links
Lees meer over het boeken van goedkope tickets en vliegvelden met low budget vluchten op Boekarest.
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie

Goedkope hotels op Bonaire
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Bonaire, Nederlandse Antillen