Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Goedkope vliegtickets naar Aruba

Hoe vlieg je goedkoop naar Aruba? Lees verder....

Goedkoop vliegen Amsterdam - Aruba
Met: Arkefly

Aruba
Het op 23 kilometer afstand van Venezuela gelegen Aruba is vanaf 1636, als kolonie of in een rol van Status Aparte, onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, alleen van 1805 tot 1816 was het in Britse handen. De Spanjaarden die Aruba ontdekten toonden er weinig belangstelling voor. Er wilde niet veel groeien en er was geen goud te vinden. Ze noemde Aruba en de andere Antilliaanse eilanden 'de nutteloze eilanden'. In 1824, toen de Engelsen ook weer verdreven waren, ontdekten de Nederlanders evenwel toch goud en ontstond er een heuse goudkoorts. Het nieuwe goud, het toerisme, heeft ervoor gezorgd dat Aruba een van de hoogste levensstandaarden van het Caribisch gebied bezit.

Het vliegveld van Aruba
Koningin Beatrix International Airport ligt Vlak buiten de Arubaanse hoofdstad Oranjestad. De luchthaven is ook een goede overstapplaats voor vluchten naar Curaçao, Bonaire en vele internationale bestemmingen in Europa, Latijns Amerika en de Verenigde Staten.

Transport vanaf het vliegveld van Aruba
Van alle huidige en voormalige Nederlandse Antillen heeft Aruba het beste openbaar vervoer. Het eiland is goed te bereizen met bussen van Arubus, die een netwerk van lijnen onderhouden. Ook het vliegveld is aangesloten op dat netwerk. Verder rijden er particuliere busjes rond; informeer hier wel vooraf naar de prijs; deze kan aanzienlijk hoger zijn. Nuttige links
Lees meer over het boeken van goedkope vliegtickets en Amsterdam Schiphol Airport.
Hoe boek je de goedkoopste vluchten
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Home

Terrah.Net?

Low budget vliegen naar Aruba