Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Waterford (Ierland)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Waterford? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Waterford

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Waterford bij Aer Arann

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Waterford Airport

Waterford Airport, ofwel Aerphort Phort Láirge in het Iers, staat ook bekend als South East Regional Airport. Dit kleine gemoedelijke vliegveld met zijn twee incheckbalies schreef evenwel op 8 juli 1985 luchtvaartgeschiedenis. Op die datum vertrok hier de allereerste vlucht van het nieuwe Ryanair. Eén vliegtuig had dat Ryanair met plaats voor 15 passagiers. In tegenstelling tot vele Ierse vliegvelden die over uitstekende vervoersmogelijkheden beschikken, moet Waterford het zonder stellen. Reken op 15 Euro voor een taxirit naar de stad. En dan heeft het vliegveld nog een onhebbelijkheid die je geld gaat kosten; elke passagier wordt 5 Euro uit de zak geklopt als bijdrage aan toekomstige uitbreidingen.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Waterford