Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Mulhouse (Frankrijk)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Mulhouse? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Mulhouse

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Mulhouse bij EasyJet

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

EuroAirport Mulhouse

De EuroAirport van Mulhouse is vliegveld voor maar liefst drie steden in drie landen; te weten, Bazel in Zwitserland, Mulhouse in Frankrijk en Freiburg in Duitsland. Het verhaal van het drielanden-vliegveld begon toen zowel Bazel als Mulhouse aan een nieuw vliegveld toe waren. De eerste had echter geen plaats en de tweede geen geld. Na veel wikken en wegen werd uiteindelijk met Zwitsers geld een luchthaven gebouwd op Frans grondgebied. Het vliegveld bestaat uit een Zwitsers en een Franse deel, met in het midden de douane. Een niet heel frequente busdienst brengt reizigers in ongeveer een half uur van het drielandenvliegveld naar Mulhouse (Mühlhausen in het Duits). Een andere reismogelijkheid biedt de Distribus. Deze rijdt in een minuut of 10 naar het treinstation in het plaatsje St. Louis. Vanaf daar is het 15 minuten naar Mulhouse, 40 minuten naar Colmar en een uur naar Strasbourg.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Mulhouse