Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Kopenhagen

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Kopenhagen? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Kopenhagen

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Kopenhagen bij Norwegian, Cimber Sterling

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Kopenhagen Airport

Het nut van het vliegveld van Kopenhagen, K°benhavns Lufthavne (CPH), is groter dan het zijn van vliegveld voor Kopenhagen alleen. De stad Kopenhagen ligt namelijk dichtbij het Zweedse Malm÷ (24 kilimeter). Omgekeerd kunnen reizigers voor Kopenhagen dus ook kiezen voor Malm÷ Sturup Airport (MMX). Kopenhagen┤s luchthaven is verder een interessante hub voor Scandinavische en Baltische vluchten. De luchthaven ligt ongeveer 8 kilometer van de stad. Het treinstation vindt je onder Terminal 3. Ook Kopenhagen┤s metro stopt op het vliegveld, evenals een aantal stadsbussen. Vanaf het vliegveld van Kopenhagen kun je direct met de hoge snelheidstrein naar het Zweedse Malm÷ en Stockholm.... mocht je snel uitgekeken raken op Kopenhagen.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Kopenhagen