Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Karpathos (Griekenland)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Karpathos? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Karpathos

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Karpathos bij Transavia

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Karpathos Island National Airport

Anders dan de naam doet vermoeden is Karpathos Island National Airport (AOK) weldegelijk een internationale luchthaven. Tot nog toe heeft niemand de moeite genomen de naam, die getuigd van een ander tijdperk, te veranderen. Een beetje hedendaags vliegveld heeft een goede aansluiting op het openbaar vervoersysteem. Zo niet dat van Karpathos. Ach, vergeef het de eilandbewoners maar. Het slechts 6.000 zielen tellende eiland heeft nog maar pas zijn eerste schreden op het toeristische pad gezet; de bus naar het vliegveld komt er vast nog wel. Tot die tijd moeten de 15 kilometer naar hoofdstad, of beter gezegd hoofddorp Pigadia, afgelegd worden in een taxi. Vanaf Pigadia rijden bussen naar verschillende bestemmingen.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Karpathos