Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Isla Margarita (Venezuela)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Isla Margarita? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Isla Margarita

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Isla Margarita bij Arkefly. Martinair staakt zijn passagiersvluchten in 2011. met een beetje geluk blijft Martinair-eigenaar KLM daarna goedkoop vliegen op Isla Margarita.

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Isla Margarita Airport

De 25 kilometer buiten Porlamar gelegen luchthaven van Isla Margarita heet voluit Del Caribe International General Santiago Marino Airport (PMV). Een stevig aantal plaatsen in Noord Amerika en Europa zijn per directe vluchten verbonden met dit Venezolaanse eiland. Er zijn ook goede luchtverbindingen met de Nederlandse Antillen, Venezuela en Colombia. Het vliegveld beschikt over goede openbaar vervoerverbindingen met Juan Griego, Playa el Agua, Manzanillo, Macanao en Pampatar. Taxis op het eiland zijn niet duur.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Isla Margarita