Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Innsbruck

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Innsbruck? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Innsbruck

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Innsbruck bij Transavia en TUIfly

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Innsbruck Kranebitten Airport

Het aandeel budget vluchten en charters op Innsbruck Kranebitten Airport (INN) is aanzienlijk. Innsbruck is immers hoofdstad van Tirool, een naam die synoniem is voor skivakanties. Voor toeristen is de ligging van Innsbruck ideaal, voor piloten geldt echter het tegenovergestelde. De door hoge bergen omringde stad is uitermate lastig aan te vliegen. Het vliegveld van Innsbruck ligt een kilometer of 4 van de stad en is per trein verbonden met het centrum. Vanaf de luchthaven rijden shuttles direct naar de bekende skigebieden in Tirool. En rijdt er onverhoopt geen bus naar jouw skibestemming dan vertrekt deze wel vanaf het centraal station.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Innsbruck