Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Ibiza

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Ibiza? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Ibiza

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Ibiza bij Transavia, Vueling en TUIfly

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Ibiza Airport

Van oktober tot mei is Ibiza Airport (IBZ) een rustig regionaal vliegveld. In de vakantieperiode daarentegen is het dringen geblazen. Dan passeert 85% van al het vliegverkeer. De opkomst van Ibiza begint in 1958 als de bewoners lucht krijgen van de opkomst van het toerisme op Mallorca. De al jaren gesloten luchthaven gaat weer open. Anno nu verwerkt het vliegveld 5 miljoen reizigers per jaar; een aantal wat nog steeds stijgt. De goedkoopste manier om van het vliegveld naar Ibiza Stad naar te reizen is per bus. Ook de rest van het eiland is goed bereikbaar per bus. Verder rijden er vanaf het vliegveld shuttles naar hotels en resorts.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Ibiza