Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Hurghada (Egypte)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Hurghada? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Hurghada

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Hurghada bij Transavia, Arkefly

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Hurghada International Airport

De luchthaven van Hurghada, Hurghada International Airport (HRG), was 30 jaar geleden een militair vliegveld; anno nu is het een moderne luchthaven waar jaarlijks meer dan 6 miljoen vakantiegangers passeren. De luchthaven ligt ongeveer 13 km van het centrum van Hurghada. Laat bussen, busjes en andere vormen van collectief gemeenschappelijk vervoer lekker links liggen; neem gewoon de taxi want die is spotgoedkoop.... je moet natuurlijk wel eerst handelen over de prijs, dat is een nationale sport is in Egypte. ZoŽn 'sportwedstrijd' begint met het stevig overvragen van de klant. Dan zegt de chauffeur bijvoorbeeld 10 euro. Jij zegt 1. Uiteindelijk ga je dan voor anderhalve euro.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Hurghada