Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Havana (Cuba)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Havana? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Havana

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Havana bij Martinair (tot 2011). Hopelijk blijft Martinair-eigenaar KLM daarna goedkoop vliegen op Havana.

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Jose Marti Airport Havana

Jose Marti Airport (HAV) ligt zo´n 15 kilometer buiten de stad. Het vliegveld dankt zijn naam aan verzetsheld, schrijver en dichter José Julián Martí y Pérez (1853 – 1895), na Fidel Castro de belangrijkste held van Cuba. Een gedicht uit zijn bundel ´Versos Sencillos´ is in de vorm van de song ´Guantanamera´ wereldberoemd geworden. Openbaar vervoer is niet te vinden op het vliegveld van Havana. Wat je wel tegenkomt zijn (dure) door-to-door minibusjes. Probeer zo´n busje te delen met andere reizigers om de prijs te drukken. Taxi´s hebben meters (verplicht) en chauffeurs die beweren dat deze kapot zijn zodat ze je kunnen overvragen.... De echte ´die-hart-budgeteers´ kunnen buiten het vliegveld op de openbare weg passerende bussen aanhouden.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Havana