Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - East Midlands (Engeland)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar East Midlands? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - East Midlands

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip.

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar East Midlands bij BmiBaby, German Wings

Hou er rekening mee dat low budget vluchten en charter-vluchten seizoensgebonden kunnen zijn.

Het vliegveld van East Midlands

East Midlands Airport draagt de naam van een streek, niet die van een stad. Dat komt omdat het vliegveld tussen meerdere steden in ligt, te weten Derby, Leicester en Nottingham. Het lastige van die naam is dat buitenlanders veelal niet zomaar weten waar dat Midlands nu ligt. Heel even heette het vliegveld Nottingham East Midlands Airport, maar dat beviel Derby en Leicester niet. Dus werd er nog wat verder gesteggeld tot men het volgende compromis uit de hoge hoed toverde: East Midlands Airport: Nottingham, Leicester, Derby. Zo moet iedereen het weten te vinden. De bussen van Skylink verbinden het vliegveld met verschillende plaatsen in de omgeving. Het openbare vervoer tussen East Midlands Airport en het 6 kilometer verderop gelegen East Midlands Parkway treinstation is nog niet helemaal uitgekristalliseerd. Het ene moment rijdt er een shuttle, het andere moment weer niet.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam East Midlands