Home
Terrah.net: No Nonsense Travel Site
No Nonsense Travel Site

Budget vliegtickets en last minutes
Amsterdam - Djerba (TunesiŽ)

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Djerba? Wij hebben de voordeligste budget vluchten en routes vast voor je opgespoord.

Budget tickets Amsterdam - Djerba

Begin je zoektocht naar de goedkoopste vluchten als eerste bij de low budget vliegmaatschappijen die vaak de laagste tarieven, beste aanbiedingen en last minutes hebben. Hieronder onze goedkoop vliegen tip. Vergeet natuurlijk niet om ook verder te kijken :)

Je vindt onder anderen goedkope vluchten van Amsterdam naar Djerba bij Transavia

Hou er rekening mee dat vluchten van low budget- en chartermaatschappijen seizoensgebonden kunnen zijn.

Djerba-Zarzis Airport

Het enige vliegveld van het Tunesische eiland Djerba heet Djerba-Zarzis Airport (DJE). De luchthaven wordt voor een belangrijk deel gebruikt door chartermaatschappijen die hun vakantiegangers afleveren. In de laatste jaren zijn daar ook de budget vliegmaatschappijen bij gekomen voor degenen die, op zoek naar prijsvoordeel, vliegreis en hotel los wensen te boeken. Vanaf het vliegveld van Djerba is het een kilometer of 5 naar hoofdstad Houmt Souk; een reis die per bus te maken is. Een tweede beproefde vorm van vervoer zijn de goedkope gedeelde taxi's; schuif gewoon gezellig aan bij onbekenden die toevallig dezelfde kant op moeten.


Amsterdam Schiphol Airport

Vliegveld Amsterdam Schiphol - Bestemmingen
Vliegveld Amsterdam Schiphol - Informatie
Hoe boek je de goedkoopste vluchtenHome

Terrah.Net?

Goedkope vluchten Amsterdam Djerba